Black Friday Tilbud | Velkommen til Black Friday 2019 hos Borgvardt Ure

Er du klar til årets største shoppingdag? Fredag d. 29. november kl 00.01 går det løs på borgvardt-ur.dk og , og du kan finde de bedste Black Friday tilbud lige her på hjemmesiden. Hvor der vil være store besparelser på hele 25-50%. Velkommen til Black Friday hos Borgvardt Ure…

Black Friday Tilbud | Velkommen til Black Friday 2019 hos Borgvardt Ure

 

Benyt koden: “SORT” og spar 25% på alle vores ure

Er du klar til årets største shoppingdag? Fredag d. 29. november kl 00.01 går det løs på borgvardt-ur.dk og , og du kan finde de bedste Black Friday tilbud lige her på hjemmesiden. Hvor der vil være store besparelser på hele 25-50%. Læs med her og få de eksklusive Black Friday Tilbud allerrede i dag! Velkommen til Black Friday hos Borgvardt Ure.

 

PUBLICERET 25-09-2019
TEKST: LENNART BORGVARDT
FOTO: CASPER JENSEN & MADS MØLLER

Velkommen til vores Black Friday Tilbud, hvor vi har tilbud på alle vores ure. Der er mulighed for at spare mellem 25-50% på alle ure fra danske Borgvardt. Vores ure er inspireret af klassiske vintage ure fra 1940’erne & 1950’erne, og pryder virkelig håndleddet på de stilbevidste der ikke forlader hjemmet uden stil. I forbindelse med Black Friday har man altså en enestående mulighed for at få et kvalitets ur til en eksklusiv pris!

 

Se hele vores udvalg her: ONLINE SHOP

Black Friday Tilbud | Spar 25% på alle ure - www.borgvardt-ur.dk
Produktbillede

Hvad er Black Friday?

Black Friday stammer oprindeligt fra USA og markerer dagen efter Thanksgiving, hvor butikker og webshops skruer priserne helt i bund og giver ekstra gode tilbud. Nogle kalder det starten på julehandlen, og amerikanerne bruger da også i stor stil Black Friday til at forkæle sig selv og deres kære med alt fra sko til nye smartphones og ure. Faktisk har dagen siden 2005 været den travleste shoppingdag i USA. Alene på Black Friday i 2013 shoppede amerikanerne for næsten 60 milliarder dollars. Det tal skal du gange med cirka 6,8 for at få det i danske kroner!

Historien om Black Friday

Black Friday ligger altid fredagen efter Thanksgiving (Thanksgiving er den fjerde torsdag i november) og er opfundet i USA. Man kender begrebet helt tilbage til 1961. Hvor det blev brugt om den massive trafik af biler, cykler og fodgængere der var på gaden, dagen efter Thanksgiving i storbyen Philadelphia. Begrebet blev hurtigt udbredt udenfor Philadelphia området og så tidligt som i 1975 begyndte detailhandlen at udnytte denne massive menneskestrøm til at lave ekstra gode og attraktive tilbud. Siden 1975 er Black Friday vokset i hele USA, men der skulle gå mange år, før den for alvor kom til i Europa. Idag holder detailhandlen i både Europa og USA Black Friday, og dagen er nu kendt som års bedste handelsdag for detailhandlen.

Black Friday Tilbud | Spar 25% på alle ure - www.borgvardt-ur.dk
Black Friday hos borgvardt ure

Eksklusive Black Friday Tilbud

Hos www.borgvardt-ur.dk vil vi gerne fejre kunderne! Det vil vi faktisk gerne hele året rundt, med diverse giveaway på de sociale medier.  Men på Black Friday 2019, tilbyder vi alle vores ure til en utrolig god pris! Vi sætter alle vores ure ned med 25-50%, du finder hele vores eksklusive udvalg på www.borgvardt-ur.dk. Men du må vente til torsdag d. 29. november kl. 21, hvor vi tyvstarter, med at få udløst spændingen om vores store rabatter og utallige Black Friday tilbud. Vi håber på at du finder et ur hos os der kan gøre din fredag bedre!

Rabatkoden Til Black Friday

Vi vil rigtig gerne belønne læserne af denne artikel med en unik rabatkode, som du allerede kan benytte i dag. Så hvis du ikke kan vente til Black Friday med at eje et Borgvardt ur og spare 25% har du chancen lige her.

BRUG RABATKODEN “SORT”
SÅ SPARER DU 25% VED CHECKOUT
(Allerede i dag)

Opdag mere på www.borgvardt-ur.dk.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment