Er du på jagt efter de bedste black friday ure? Så er du landet på den rigtige side. Black Friday er en helt fantastisk mulighed for af få fingerne i dit yndlings ur til årets bedste pris. Det garanterer jeg! Black Friday er den tid på året hvor du har den største mulighed for at gøre en enestående handel. Det er et koncept som vi danskere virkelig har taget til os, og det vil vi gerne fejre med jer. Dagen finder sted sidst i november, men hvis du læser med her så behøver du slet ikke vente så længe! Find dit drømme ur her til den ultimative pris.

 

– www.borgvardt-ur.dk

Find det bedste tilbud allerede i dag! Vi giver dig en enestående mulighed for at eje et af vores Borgvardt ure til en helt eksklusiv pris. Så hvis du allerede har forelsket dig i et af vores ure, så læs lige med her. Benyt dig allerede i dag af vores rabatkode og spar hele 25% på dit næste ur fra Borgvardt. Rabatkoden: “SORT”, vi klarer resten ved efter checkout. 

 

– Lennart Borgvardt

Historien om Black Friday
Fredag d. 29 November 2019

Dagen finder altid sted fredagen efter Thanksgiving (Thanksgiving er den fjerde torsdag i november) og er opfundet i USA. Man kender begrebet helt tilbage til 1961. Hvor det blev brugt om den massive trafik af biler, cykler og fodgængere der var på gaden, dagen efter Thanksgiving i storbyen Philadelphia. Begrebet blev hurtigt udbredt udenfor Philadelphia området og så tidligt som i 1975 begyndte detail handlen at udnytte denne massive menneskestrøm til at lave ekstra gode og attraktive tilbud. Siden 1975 er dagen vokset i hele USA, men der skulle gå mange år, før den for alvor kom til i Europa. Idag holder detail handlen i både Europa og USA Black Friday, og dagen er nu kendt som års bedste handelsdag for detail handlen.