Besøg os i Fredericia

FREDERICIA
DESIGN MESSE 2018

Den første weekend i februar.

Vores Historie

EN UNIK FORTÆLLING OM
ET NYT DANSK URMÆRKE

 

Borgvardt’s historie startede i marts 2015, da jeg ønskede at skabe den perfekte Limited Edition kollektion af herreure. Vi ønsker at designe ure udført i de fineste materialer der en dag kan måle sig med store internationale brands. Det hele startede i den danske by Esbjerg nær den danske vestkyst, som også er vores største inspirationskilde. Alle vores ure bærer præg af den smukke natur vi befinder os omkring.

Besøg os i Fredericia

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

 

Læs mere om messen her:
#BoligMadDesign2018

Personlig Invitiaton

DU ER MEGET VELKOMMEN

Vi vil hermed invitere alle vores kære følgere med til Bolig, Mad, Design messe i Fredericia d. 3. og 4. Februar. Skriv en mail til os og få sendt 2 billetter helt GRATIS, og undgå at betale entre på 120kr. Vi har i alt købt 100 entre billetter til jer, og vi glæder os til at se jer!

Danske herreure fra den danske vestkyst

NYHED

OPLEV NORD KOLLEKTIONEN

Vi har vores helt nye kollektion af herreure fremvist på messen. Nord kollektionen som ikke engang er blevet lanceret endnu er et syn og kvalitet der er værd at se med egne øjne. Vi står på stand 73A, hvor vi gerne byder på et glas whisky eller en lille traktement. 

 

I ønskes hermed en god dag. 

Hilsen 

Lennart Borgvardt / Borgvardt Ure

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment