DAMEURE

ELEGANTE DAMEURE – DER SKILLER SIG UD

Inden for den moderne ur industri fylder ure til mænd noget mere end til kvinder. Det er noget der bør blive lavet om på! Dame ure er den mest prestigefyldte genstand der kan repræsentere dig. Du behøver kun at udvælge dit favorit ur du synes er pæn og kan sammensætte det med din egen garderobe.

Vi tror på at dameure snart få en massiv opgradering. Indtil nu har jeg bemærket at relative “billige” brands er populær blandt de fleste (på den måde kan man også have flere forskellige at vælge i mellem der hjemme). ovenpå det så ser mange af dem faktisk heller ikke særlig godt ud, med al respekt, men der er slet ingen sans for detaljer eller kvalitet. Det er virkelig ikke okay, og det vil vi gerne lave om på nu.

ANNA FRA VOGUE MAGAZINES

” Kom med helt tæt på vores eksklusive dameure sammen med Anna Avramenko. Anna er en top top model, som vi er utrolig stolte af at kunne samarbejde med. Hun har før været på forsiden af Vogue magazine og arbejder yderst professionelt. Anna er er fantastisk ambassadør for os, hun er smuk, elegant, stilbevidst, og så bærer hun da vores ure til perfektion!”

Anna Avramenko som ses med vores eksklusive dameure kommer fra Ukraine og har arbejdet som international topmodel siden 2010. Hun startede model karrieren da hun gik på universitet som en hobby, men sidenhen blev det hendes passion og i dag er det hendes fuldtids job. Anna har arbejdet i Frankrig, Italien, Spainien, Tyskland, Holland, Belgien, Hong Kong osv… og nu også Danmark! Hun er på utallige forsider på store og anerkendte magaziner, deriblandt vil jeg nævne Vouge og Harper’s Bazaar  ( stort Magazine i Ukraine ).

Har du nogensinde overvejet at bære et ur der virkelig skiller sig ud fra mængden? Vores 1945 Automatic er virkelig på et helt andet niveau. Vi benytter kun de fineste materialer til at producere vores dameure, så du kan roligt se uret som en sikker investering til fremtiden.

Vi er begyndt at se en tendens at kvinder gerne vil eje noget unikt på håndelddet, hvor Rolex & Omega er noget som de elegante damer nu også begynder at investere i. Vi er helt enige i at det ser så lækkert ud og nej, de er ikke for tunge, de er ikke for store, de er faktisk helt perfekt på håndleddet. Vi er så glade for at flere kvinder åbner øjenene op for dyrere ure og måske sætter pris på det indre i uret.

Vi har designet vores 1945 Automatic til den modebevidste mand & kvinde der ikke forlader hjemmet uden stil. Hele kollektionen er udført med rustfrit stål, så du kan roligt bære det hele året rundt, også på en dejlig regnfyldt efterårsdag. Urskivens farve har du måske allerede set før?… Vi har hentet lidt inspiration fra Iphones ikoniske produkt; deres første Ipod. Den dejlige og rolige cremehvide farve er virkelig et fryd for øjet.

DAMEURE - TIL PERFEKTION!

Helt seriøst, kig på det. Dameure bliver da ikke mere iøjefaldende og elegant end vores 1945 Automatic. Uret er med sine 40 mm en anelse stor i forhold til de “almindelige” dameure, men se lige på Anna Avramenko ( kendt fra Vogue magasinerne ), den sidder virkelig godt på hende!.

Anna Avramenko | www.borgvardt-ur.dk
Eksklusive dameure med Anna avramenko | Borgvardt Ure

Tak fordi i læste med – vil du se mere til vores elegante ure til den modebevidste kvinde så er du meget velkommen til besøge vores online shop – www.borgvardt-ur.dk/online-shop. Her finder du et eksklusivt udvalg af ure til mænd og kvinder.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment