Eksklusive dameure i selskab med: Anna Avramenko

Kom med helt tæt på vores eksklusive ure sammen med Anna Avramenko. Anna er en top top model, som vi er utrolig stolte af at kunne samarbejde med. Hun har før været på forsiden af Vogue magazine og arbejder yderst professionelt….

Eksklusive dameure med Anna avramenko | Borgvardt Ure

Eksklusive dameure i selskab med: Anna Avramenko

 

” Kom med helt tæt på vores eksklusive dameure sammen med Anna Avramenko. Anna er en top top model, som vi er utrolig stolte af at kunne samarbejde med. Hun har før været på forsiden af Vogue magazine og arbejder yderst professionelt. Anna er er fantastisk ambassadør for os, hun er smuk, elegant, stilbevidst, og så bærer hun da vores ure til perfektion!”

 

PUBLICERET 07-09-2019
TEKST: LENNART BORGVARDT
FOTO: MADS MØLLER

Velkommen til vores fotoshoot sammen med Anna Avramenko. Vores nyeste kollektion, 1945 Automatic der er inspireret af klassiske vintage ure fra 1940’erne & 1950’erne, pyder virkelig håndleddet på den elegante kvinde der ikke forlader hjemmet unden stil. Det ses tydeligt på Anna, der har fået “æren” ved at bære de eksklusive dameure ( & herreure ). Se bare med her.

Anna Avramenko | www.borgvardt-ur.dk
Eksklusive dameure med Anna avramenko | Borgvardt Ure

Borgvardt 1945 Automatic er en kollektion der er inspireret af selvelste Rolex Datejust. De lancerede der ikoniske kollektion i 1945 og var deres første ur med fuld automatisk kalender indbygget i deres komplekse urværk – vores 1945 Automatic er en særlig hyldest til denne fantastiske serie af ure fra Rolex.

Køb herreure online hos www.borgvardt-ur.dk

Anna Avramenko som ses med vores eksklusive dameure kommer fra Ukraine og har arbejdet som international topmodel siden 2010. Hun startede model karrieren da hun gik på universitet som en hobby, men sidenhen blev det hendes passion og i dag er det hendes fuldtids job. Anna har arbejdet i Frankrig, Italien, Spainien, Tyskland, Holland, Belgien, Hong Kong osv… og nu også Danmark! Hun er på utallige forsider på store og anerkendte magaziner, deriblandt vil jeg nævne Vouge og Harper’s Bazaar  ( stort Magazine i Ukraine ).

Eksklusive dameure med Anna avramenko | Borgvardt Ure
Eksklusive dameure med Anna avramenko | Borgvardt Ure

Vi har designet denne kollektion til manden eller damen der ønsker sig et unikt og dansk armbåndsur, der er fremstillet på yderst fine materialer og et mekanisk urværk i en fantastisk kvalitet. Køb de eksklusive dameure hos www.borgvardt-ur.dk, og skil dig ud fra mængden.

Opdag mere på www.borgvardt-ur.dk.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment