En relancering: Borgvardt 2401 Limited Edition

I 2016 lancerede vi vores ikoniske kollektion 2400 Limited Edition. Denne elegante kollektion bestod af 2 forskellige modeller. Urene er i kategorien “skeleton” da vi valgte at vise urets indre fra fronten, vi ønskede at vise folk at vi også kunne designe automatiske ure og at vi satte pris på det indre håndværk…

Borgvardt 2401 Limited Edition ur

En Relacering: Borgvardt 2401 Limited Editon

” I 2016 lancerede vi vores ikoniske kollektion 2400 Limited Edition. Denne elegante kollektion bestod af 2 forskellige modeller. Urene er i kategorien “skeleton” da vi valgte at vise urets indre fra fronten, vi ønskede at vise folk at vi også kunne designe automatiske ure og at vi satte pris på det indre håndværk. Vores 2401 må siges at være en særlig hyldest til de “ægte” klassiske ure som bliver drevet af et  mekanisk urværk “

 

PUBLICERET 19-08-2019
TEKST: LENNART BORGVARDT
FOTO: BEST-PRODUCTION

Hvis det er noget vi virkelig elsker, så er det det mekaniske indre der findes i armbåndsure rundt i verdenen. Det er det der driver uret og viser os tiden, det må da siges at være fascinerende. Selvom der skal være plads til innovation, er det vigtig at vi sætter pris på håndværket bag et ægte og klassisk armbåndsur. De klassiske ure fra 1940’erne & 1950’erne er bygget på de gamle traditioner og det er noget vi, Borgvardt Ure, vil stå inde for gennem vores 2401 Limited Edition, som netop er relanceret.

Ved første øjekast er denne model meget iøjefaldende med sit tydelige “hul” indtil urets mekaniske urværk, som ses i fuld funktion – næsten som et bankene hjerte. Uret er egentlig relativt klassisk hvis man ser bort fra den lækre detalje, og er faktisk inspireret af klassiske mekaniske ure fra 1950’erne. Der har dog været plads til innovation, hvor er et mix mellem romertal og alm. time indekser.

Uret er som tidligere nævnt er særlig hyldest til de mekaniske ure, som bliver fremhævet ved at have det synligt fra urets front. Er man selv ejer af et ur der har synlighed ind til et funktionelt mekanisk urværk, kan man næste falde i trance. Der ér bare så mange detaljer og komponenter der arbejder sammen, alt sammen for at vise os noget vi måske tager for givet i dagligdagen.. Tiden! Det bliver også fremhævet endnu engang på urets bagside hvor der også er monteret et klar glas hvilket gør det muligt at se det mekaniske inde. Udover det, så sidder det faktisk rigtig godt på håndleddet med tanke på at dets 40 mm i diameter, som egentlig er ret stor i forhold til klassiske vintage ure.

Link til herreure og dameure

BORGVARDT
2401 Limited Edition | 40mm | Hvid

Vi har produceret ure siden 2015 og vores ure og urværk er uden tvivl i en rigtig høj kvalitet og det samme gør sig gældende for dagens model, som vi mener er en perfekt kombination mellem vintage og nyt.

FAKTA OM BORGVARDT 2401 LIMITED EDITION

Mærke: Borgvardt
Model: 2401 Limited Edition
Materiale: Poleret stål
Diameter: 40 mm
Vandtæt: 50 meter
Kaliber: 82s7
Urværk: Automatisk
Funktioner:Sekunder, Minutter & Time

 

Du kan læse mere om uret her 2401 Automatic | Limited Edition

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment