N Y H E D ! . . .

 

Tillad mig at introducere vores helt nye ur – 1926 Bronze Diver. Dette er vores bud på det perfekte dykkerur, der kombinerer funktionalitet og et moderne design. Vi lancerer denne model til Marts 2022, hvor uret vil udkomme i 50 individuelle nummereret eksemplarer.

D A N S K U R M Æ R K E

Borgvardt er et lille eksklusivt dansk urmærke med base i Esbjerg. Vi designer ure med inspiration fra 1800’tallets & 1900’tallets klassiske ure. Bliv ejer af en af vores danske ure med safir glas, elegante detaljer og raffineret urværk. Fordi du ikke bør nøjes med mindre.

D E T A L J E R N E

Et ur er kun så god som urets urværk, det er drivkraften i et hvert ur. Vi har udstyret alle vores danske ure med et enestående mekanisk eller quartz urværk. Vores dygtige urmagere vejledere os til at bruge de helt rigtige værker, så vi kan være sikker på at vi fremstiller et helt igennem fantastisk armbåndsur til dig.

I N S P I R A T I O N

Vores minimalistiske designs, er skabt med inspiration fra klassiske vintageure. Vores ure er både elegante og funktionelle og har hver især deres egen historie at fortælle. Vi har designet vores ure til den danske moderne mand og kvinde der ikke forlader hjemmet uden stil og modebevidst energi.

Besøg vores showroom –
i Esbjerg, Vestkysten

Book en tid til at Besøge vores lille hyggelige showroom i Esbjerg. Vi holder til i samme bygning som Bo Bedre, dog med indgang fra gl. vardevej. Her kan du træde ind og prøve dit fortrukne ur og få en god snak om Borgvardt. Vi holder åbent efter aftale, så husk at booke tid.

UDVIKLET I DANMARK

DANSK URMÆRKE

Borgvardt er et lille eksklusivt dansk urmærke med base i Esbjerg. Vi designer ure med inspiration fra 1800’tallets & 1900’tallets klassiske ure. Bliv ejer af en af vores danske ure med safir glas, elegante detaljer og raffineret urværk. Fordi du ikke bør nøjes med mindre.

DET TEKNIKSKE

URVÆRKET

Borgvardt 1926 Bronze Diver er udstyret med det automatiske Miyota urværk, kaliber 8215-33, som har en gangreserve på 42 timer. Urværket er opbygget af hele 70 individuelle komponenter der til sammen udgør hjertet i uret og driver uret meget pålideligt i alt slags vejr.

PATINA

BRONZE URKASSE

Patineringsprocessen er unik fra ur til ur, og præsenterer den rejse som uret har gennemgået. Selve pateringsprocessen er metallets egen forsvarsevne, hvor et nyt lag skal beskytte det underliggende lag.

DET PERFEKTE UR?

1926 DIVER BRONZE

Dette er vores byd på det perfekte dykkerur, der kombinere funktionalitet og et moderne design. Uret er yderst iøjefaldende og bærer stort præg af godt håndværk udført i de fineste materialer. Kombinationen af den sorte urskive og bronze urkasse, giver et eksklusivt udtryk. Uret er designet til den danske moderne mand, der ønsker et præcist, pålidelig ur til dagligdagen.

MR BROEN

www.mr.dk

Exnersgade 18, 6700 Esbjerg

MR & FRØKEN (RIBE)

www.mr.dk

Saltgade 11, 6760 Ribe

SMYKKEMESTER

www.smykkemester.dk/

Danmark

SMYKKEKÆDEN

www.smykkekaeden.dk

Danmark

HENRIK ØRSNES

www.henrikorsnes.dk

Hobrovej 452, Aalborg

GOLDENTIME

www.goldentimes.dk

Danmark