B O R G V A R D T | U R E

GUIDE: MEKANSK UR

Vi kigger nærmere på det mekaniske ur, hvor vi har fundet en video der forklarer hvordan uret virker

Et Mekanisk ur er den ultimative repræsentation af stil inden for den tikkende urverden. Siden den første mekaniske ur blev produceret tilbage i 1510 har den været utrolig populær hos blandt fagfolk – selv om vi har udviklet os meget digitalt siden da.

Vi har fundet denne video der forklarer hvordan et mekanisk ur virker. En video der er fremstillet af Daniel Radeck, og illustrerer hvordan energien i uret fra optrækningen får viserene til at gå og vise os tiden.

Et mekanisk ur drives af en spændt fjeder der afgiver sin energi på kontrolleret vis. Der bruges udelukkende mekaniske komponenter til at drive urværket og vise tiden. Mekaniske ure kan typisk gå i 40 timer på en optrækning. Det grundlæggende design i et mekanisk ur har ikke ændret sig væsentligt de sidste 30 år, men der har været en stor udvikling i materiale- og fremstillingsteknologi. Derfor er et mekanisk ur i dag væsentligt bedre end det ur din far havde.

OVERBLIK


null

Shop Borgvardt

null

Vores Guide

null

Vores Historie

Relaterede Artikler

Historien om Rolex | New Mags

Historien Bag Rolex

Historien om Rolex Historien om Rolex er mere end bare ure. Det er klassiske status-symboler og os Borgvardt kan du finde alt, der er værd at vide om Rolex og historien bag. Historien om Rolex – Læs med her Rolex lancerede i 1910 det første ud der var småt nok til at blive båret om…

Guide | Hvordan virker vores mekaniske ure

Vores Mekaniske Ure Hvordan Virker et mekanisk ur? Et Mekanisk ur er den ultimative repræsentation af stil inden for den tikkende urverden. Siden den første mekaniske ur blev produceret tilbage i 1510 har den været utrolig populær hos blandt fagfolk – selv om vi har udviklet os meget digitalt siden da. Vores seneste kollektion af…

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment