Gaveidé til konfirmander

Det kan være utroligt svær at finde den perfekte gave til konfirmanden. Hos Borgvardt-ur.dk vil vi meget gerne hjælpe med inspiration til gaven.

Konfirmationen er overgangen til de voksnes rækker. Igennem mange år har uret været det traditionelle valg til konfirmanden. Det er et symbol på at de nu går ind i de voksnes rækker. Aftaler og mødetidspunkter skal overholdes, og uret har en funktionel værdi. I dag er det ikke længere den funktionelle værdi i uret, der er grunden til at ure i konfirmationsgave er så populære. Det er derimod uret anvendelse som et accessori, der gør det til den perfekte gave til konfirmanden. Derudover associerer man uret med den dang man blev konfirmeret, det er en genstand man kan kigge tilbage på og have i mange år frem. Hos Borgvardt-ur.dk har vi et lille, men eksklusivt udvalg af ure til den moderne danske person. Alle vores ure er bygget af dygtige urmagere og er udført i høj kvalitet. Vi går rigtig meget op i de små detaljer og det tror jeg vedkommende vil sætte pris på.

Uret er en god og personlig gave, især i en tid, hvor konfirmander hovedsagligt får kuverter med kontanter, så er uret virkelig en sikker vinder. Med vores sans for detaljer har du en god mulighed for at vælge et af vores ure til konfirmanden, som vil passe til hans store dag. Jeg håber at du vil tage et kig på vores udvalg af ure til konfirmanden og hvis der er noget vi kan gøre for at personliggøre uret endnu mere, skal du ikke tøve med at kontakte os. Se vores udvalg af ure her.

Tryk på billedet for at hele vores udvalg af ure. Du kan også se vores anbefalinger til konfirmanden her. 

5I7A2997
IMG_7800

Den perfekte konfirmationsgave til drengen

Uret er mandens eneste smykke og er virkelig en must-have for konfirmanden. Han vil mindes om hans store dag hver gang han ser på sit ur. Derfor bør du købe et ur i gave til konfirmationen. Hos Borgvardt-ur.dk har vi en lille men eksklusivt udvalg af ure til de moderne og stilfulde konfirmander. En god gaveidé til konfirmanden er et klassisk herreure, med automatisk urværk i størrelsen 40mm. Ved at købe uret i den størrelse er det noget han kan have resten af livet, da det er en meget klassisk størrelse, ikke for lille og ikke for stor, passer til mange lejligheder. Størrelsen kan også passer godt til en dren op 13-15 år, dog er det altid svært i den alder.. Vi håber du vil taget et kig på et Borgvardt ur til jeres konfirmand og give han et unikt ur i gave.

Vidste du godt at alle vores ure er designet med inspiration fra klassiske vintage ure fra 1940’erne & 1950’erne. Alle vores ure har et unikt serie nummer på bagsiden og der er maks fremstillet 100 eksemplarer af hver model du ser på vores hjemmeside. Det sikre jeres konfirmand noget helt særligt og unikt på hans store dag. Skulle uret ikke falde i god smag, kan du altid returnere det til os.

Spar 500kr på dit først ur hos www.borgvardt-ur.dk

Vil vil meget gerne benytte lejligheden til at informere dig om at du har muligheden for at spare hele 500kr på dit første ur her hos Borgvardt. Benyt dig af kuponkoden: MAJ19, og vi vil fratrække 500kr på din samlede regning.

Kupon kode: MAJ19

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment