Vi byder dig velkommen til vores verden af ure til mænd, hvor vi kan offentliggøre en fantastisk nyhed. Vi lancerede sidste år vores ikoniske 1945 Automatic kollektion i 4 forskellige farvekombinationer, alle sammen med sort læderrem. Ligesom de forgående kollektioner er vores læderremme altid fremstillet i lækkert og blødt kalvelæder fra Italien. Det giver bare en helt enestående følelse på håndleddet. Alligevel har flere af vores loyale kunder og bekendte, undret sig over at vi aldrig har fremstillet en kollektion med en stållænke… Nu har vi hørt jer, og vi har hørt godt efter! Læs med her os se vores nyeste medlem af borgvardt familien.

Baggrundsviden – Det er nødvendig

HISTORIEN OM 1945 AUTOMATIC

Vi har altid været utroligt fascineret af de klassiske vintage ure til mænd fra 1940’erne og 1950’erne. I år 1945 lancerede Rolex det første armbåndsur med synlig og funktionel kalender. Deres klassiske ur hed ” Rolex Datejust”, og er nok det mest genkendelige ur de har lavet. Hele vores 1945 Automatic kollektion er en særlig hyldest til Rolex og deres Datejust serie – derfor har vi nu fremstillet vores egen kollektion af herreure med indbygget kalender.

Baggrundsviden – Det er nødvendig

HISTORIEN OM 1945 AUTOMATIC

Vi har altid været utroligt fascineret af de klassiske vintage ure fra 1940’erne og 1950’erne. I år 1945 lancerede Rolex det første armbåndsur med synlig og funktionel kalender. Deres klassiske ur hed ” Rolex Datejust”, og er nok det mest genkendelige ur de har lavet. Hele vores 1945 Automatic kollektion er en særlig hyldest til Rolex og deres Datejust serie – derfor har vi nu fremstillet vores egen kollektion af herreure med indbygget kalender.

Nyhed

STÅLLÆNKE TIL 1945 AUTOMATIC

Vi har udstyret den nyeste kollektion med en helt igennem fantastisk metal lænke der giver uret en helt nyt udtryk. Uret er som nævnt inspireret af klassiske urværker fra 1940’erne og 1950’erne og stållænken passer perfekt ind i stilen og vores design. De nye stållænker passer perfekt til den danske mand der ikke forlader hjemmet uden stil, og en modebevidst energi. Vi har designet de nye stållænker fra bunden i selskab med Romenta – som er meget anerkendt inden for branchen. De nye remme er både poleret og børstet, hvilket virkelig er iøjefaldende og gøre helte uret unik.

Automatisk Urværk

DET HISTORISKE URVÆRK

Uret er udstyret med et kvalitets urværk fra Miyota, Kalibér 8217, som er kendt for at være utrolig pålidelig. Urværket er opbygget af hele 70 individuelle komponenter der til sammen udgør hjertet i uret og viser os tiden samt datoen. Det er både et automatisk & mekanisk urværk, hvilket giver alletiders mulighed for at holde uret igang hele tiden. Hvert ur er unik med dets individuelle nummer indgraveret på bagkassen. Uret er omhyggeligt designet med kvalitets materialer og safirglas i en perfekt 40 mm ur kasse og er derudover fremstillet i hånden, under meget kontrollerede forhold og dygtige urmagere.

Pris

SHOP URE TIL MÆND ONLINE 

De nye udgaver af 1945 Automatic uret kan købes online på vores hjemmeside www.borgvardt-ur.dk. Urene koster DKK 2.999,- inkl. levering & utrolig smuk urkasse. Ønsker du at købe vores stållænker seperart, så kan du finde dem snart på hjemmesiden – hold godt øje!

Med Venlig Hilsen

Lennart Borgvardt

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment