VORES GAVESÆT
Tilbud

GAVESÆT 1

DKK 1.699,00

Match din partner og makér din kærlighed med vores specielle valentins gavesæt. Vores gavesæt består af: 1 x Classic 40 Guld og 1 x Classic 40 Sølv.

Urene er udstyret med traditionelle romerske tal samt et funktionelt kalender i højre side af urskiven. Begge ure måler 40x7mm og bliver drevet af det kraftige Miyota 2125 urværk, der er kendt for at være utrolig præcis. Alt dette bliver beskyttet af et krystal safir glas (beskytter mod ridser).

Jeg gør en dyd ud af at tage alt med i mine overvejelser, når jeg designer et af vores ure. Jeg ønsker, at indehaveren af uret skal føle en særlig tilknytning til sit ur – forbundet, men ikke overkompliceret. Forestil dig en person, du aldrig ville være foruden. Det er den slags ure, jeg forsøger at skabe. Mit navn er Lennart og det her er mit bud på det perfekte quartz ur.

Tilbud

GAVESÆT 2

DKK 1.699,00

Match din partner og makér din kærlighed med vores specielle valentins gavesæt. Vores gavesæt består af: 1 x Classic 40 Guld og 1 x Classic 40 Sølv.

Urene er udstyret med traditionelle romerske tal samt et funktionelt kalender i højre side af urskiven. Begge ure måler 40x7mm og bliver drevet af det kraftige Miyota 2125 urværk, der er kendt for at være utrolig præcis. Alt dette bliver beskyttet af et krystal safir glas (beskytter mod ridser).

Jeg gør en dyd ud af at tage alt med i mine overvejelser, når jeg designer et af vores ure. Jeg ønsker, at indehaveren af uret skal føle en særlig tilknytning til sit ur – forbundet, men ikke overkompliceret. Forestil dig en person, du aldrig ville være foruden. Det er den slags ure, jeg forsøger at skabe. Mit navn er Lennart og det her er mit bud på det perfekte quartz ur.

Tilbud

GAVESÆT 3

DKK 1.699,00

Match din partner og makér din kærlighed med vores specielle valentins gavesæt. Vores gavesæt består af: 1 x Classic 40 Guld og 1 x Classic 40 Sølv.

Urene er udstyret med traditionelle romerske tal samt et funktionelt kalender i højre side af urskiven. Begge ure måler 40x7mm og bliver drevet af det kraftige Miyota 2125 urværk, der er kendt for at være utrolig præcis. Alt dette bliver beskyttet af et krystal safir glas (beskytter mod ridser).

Jeg gør en dyd ud af at tage alt med i mine overvejelser, når jeg designer et af vores ure. Jeg ønsker, at indehaveren af uret skal føle en særlig tilknytning til sit ur – forbundet, men ikke overkompliceret. Forestil dig en person, du aldrig ville være foruden. Det er den slags ure, jeg forsøger at skabe. Mit navn er Lennart og det her er mit bud på det perfekte quartz ur.

GAVESÆT

Vi introducerer vores helt nye gavesæt til dig og din soulmate. Makér dit venskab eller kærlighed til personen du virkelig holder af i dit liv. Vores gavesæt består af 2 ure fra vores Classic 40 kollektion til en fantastisk pris. Fordi du ikke bør nøjes med mindre.

GAVESÆT

Vi introducerer vores helt nye gavesæt til dig og din soulmate. Makér dit venskab eller kærlighed til personen du virkelig holder af i dit liv. Vores gavesæt består af 2 ure fra vores Classic 40 kollektion til en fantastisk pris. Fordi du ikke bør nøjes med mindre.

DESIGNTANKER

Vores minimalistiske og danske designs, er skabt med inspiration fra klassiske vintageure. Vores ure er både elegante og funktionelle og har hver især deres egen historie at fortælle. De er moderne klassikere, og er passer til enhver lejlighed

Vores danske ure er udstyret med traditionelle romerske tal på den sorte urskive. Derved bevarer vi det klassiske udtryk og charme i vores ure.

DESIGNTANKER

Vores minimalistiske og danske designs, er skabt med inspiration fra klassiske vintageure. Vores ure er både elegante og funktionelle og har hver især deres egen historie at fortælle. De er moderne klassikere, og er passer til enhver lejlighed

Vores danske ure er udstyret med traditionelle romerske tal på den sorte urskive. Derved bevarer vi det klassiske udtryk og charme i vores ure.

INSPIRATION

Vi er Inspireret af 1800’tallet. En æra med udsøgt luksus, hvor de polerede runde former og den sorte blanke urskive var særdeles iøjefaldende og skabt til at vække opmærksomhed. I vores design har vi taget de klassiske lommeure og skabt et unikt og betagende ur, som passer til den danske mand.

INSPIRATION

Vi er Inspireret af 1800’tallet. En æra med udsøgt luksus, hvor de polerede runde former og den sorte blanke urskive var særdeles iøjefaldende og skabt til at vække opmærksomhed. I vores design har vi taget de klassiske lommeure og skabt et unikt og betagende ur, som passer til den danske mand.

DESIGNEREN BAG

Jeg gør en dyd ud af at tage alt med i mine overvejelser, når jeg designer et af vores ure. Jeg ønsker, at indehaveren af uret skal føle en særlig tilknytning til sit ur – forbundet, men ikke overkompliceret. Forestil dig en person, du aldrig ville være foruden. Det er den slags ure, jeg forsøger at skabe. Mit navn er Lennart og det her er Borgvardt Ure.

DESIGNEREN BAG

Jeg gør en dyd ud af at tage alt med i mine overvejelser, når jeg designer et af vores ure. Jeg ønsker, at indehaveren af uret skal føle en særlig tilknytning til sit ur – forbundet, men ikke overkompliceret. Forestil dig en person, du aldrig ville være foruden. Det er den slags ure, jeg forsøger at skabe. Mit navn er Lennart og det her er Borgvardt Ure.