En dag på håndleddet: Borgvardt 1945 Automatic

Vi ønskede at blive en af Danmarks mest anerkendte til at producere eksklusive ure i høj international klasse! Takket være vores forbindelser til hele verden og vores valg af materialer, fremstiller Borgvardt Ure i dag eksklusive ure, som er på samme kvalitetsniveau som andre anerkendte brands fra hele verdenen…

Forside

En dag på håndleddet: Borgvardt 1945 Automatic

” Vi ønskede at blive en af Danmarks mest anerkendte til at producere eksklusive ure i høj international klasse! Takket være vores forbindelser til hele verden og vores valg af materialer, fremstiller Borgvardt Ure i dag eksklusive ure, som er på samme kvalitetsniveau som andre anerkendte brands fra hele verdenen. Nu skal vi bare have fortalt hele Danmark det! Læs med her når vi tager dig helt tæt på vores seneste kollektion af ure til mænd – Borgvardt 1945 Automatic. “

 

PUBLICERET 04-08-2019
TEKST: LENNART BORGVARDT
FOTO: BEST-PRODUCTION

Er det virkelig noget vi elsker, så er det de klassiske vintage ure fra 1940’erne & 1950’erne. Selve tiden (anno 1950’erne) og de traditioner der var omkring produkter den gang tiltalte os virkelig. Der skal selvfølgelig være plads til innovation, men der er noget romansitks over at sætte din lid til et design eller en funktion, som har fungeret igennem årtier. Det er noget vi, Borgvardt Ure vil stå inde for, først og fremmest med vores vintageinspirerede ure som vi har valgt at stille skarpt på i dette indlæg i form af vores “Borgvardt 1945 Automatic)

En dag på håndleddet: Borgvardt 1945 Automatic
Black Friday Tilbud | Spar 25% på alle ure - www.borgvardt-ur.dk

Ved første øjekast er denne model meget klassisk med tydelige vintage-detaljer. Den runde sekund cirkel der omkranser både timeindikator og kalenderen giver et flashback til de klassiske vintage ure, som man kender fra den tid. Hvis man kender lidt til historien omkring ure fra den tid, så har man sikkert hørt om det ikoniske ur, Rolex Datejust. Det er netop det ur vi har hentet inspiration til vores 1945 Automatic serie, og faktisk så er vores kollektion en særlig hyldelst til dette ikoniske ur fra Rolex. Kort sagt så er det et ur, som man føler besidder noget historie og sjæl, samtidigt med at det indeholder diverse fordele som man får ved et nyt ur. Udover det, så sidder det faktisk rigtig godt på håndleddet med tanke på at dets 40 mm i diameter, som egentlig er ret stor i forhold til klassiske vintage ure.

Black Friday 2019 hos Borgvardt

BORGVARDT
1945 Automatic | 40mm | Stål & Hvid

Vi synes selv at vi har gjort vores hjemmearbejde godt inden vi designede vores vintage inspirerende kollektion. Vi har produceret ure siden 2015 og vores ure og urværk er uden tvivl i en rigtig høj kvalitet og det samme gør sig gældende for dagens model, som vi mener er en perfekt kombination mellem vintage og nyt.

FAKTA OM BORGVARDT 1945 AUTOMATIC

Mærke: Borgvardt
Model: 1945 Automatic
Materiale: Poleret stål
Diameter: 40 mm
Vandtæt: 50 meter
Kaliber: 82s1
Urværk: Automatisk
Funktioner: Kalender & Time

 

Du kan læse mere om uret her 1945 Automatic | Stål & Hvid

2 kommentarer

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment