Valentinsdag eller Valentine’s day, der bliver fejret på den 14. februar hvert år er også kendt for at være “kæresternes helligdag” eller “De elskedes helligdag”. Dette er en dag hvor man normalt udveksler nogle blomster, kort, chokolade eller andre former for lækre gaver. Valentine’s day er i følge legenden opkaldt efter en romersk præst der viede unge soldater på trods af kejseren havde beordret at romerske soldater ikke måtte gifte eller forlove sig. Han blev derefter både sat i fængsel og senere halshugget d. 14. februar, herefter udnævnte man ham efter hans død til en helgen som Sankt Valentin.

Det var den korte og ærlige historie om hvorfor vi fejre Valentiens day. I Danmark er det relativt nyt at vi fejre denne dag men alt tegner på at det er kommet for at blive. Her hos Borgvardt Ure fejrer vi kærlighedens helligdag ved at tilbyde alle vores ure til en Valentiens Tilbud, se nedenstående.

“Spar 20% på alle vores ure på shoppen. Benyt rabatkoden: Valentin20 ved “checkout” og så klarer vi resten derfra. Ønsker du uret pakket ind skal du blot skrive det i en bemærkning ved købet” 

Benyt dig af vores Valentiens Tilbud min. 3 hverdage før d. 14. februar og så lover posten at din pakke når frem inden d. 14. februar. Forkæl en du elsker med en gave fra Borgvardt Ure og så får du en rigtig god 14. februar.

Se hele vores udvalg af ure på vores online shop: www.borgvardt-ur.dk/shop-ure eller besøg vores nye “gave shop” www.borgvardt-ur.dk/gift-shop

 

Valentiens Tilbud

” Spar 20% på hele webshoppen. 
  Rabatkoden: Valentin20 “

Nyd hinandens selskab

Hilsen

Lennart Borgvardt | Borgvardt Ure

I N S P I R A T I O N

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment