Journalen – Det Perfekte Dykkerur, Nyhed!

Tillad mig at introducere vores et helt nyt ur – Borgvardt 1926 Bronze Diver. Dette er vores bud på det perfekte dykkerur, der kombinerer funktionalitet og et moderne design. Uret bliver lanceret i Marts 2022, og kommer udgøre 50 individuelle nummereret eksemplarer.

Uret har en størrelse på 41 x 13 mm og er med sort keramisk urskive. Vi har valgt et pålidelig automatisk urværk fra Miyota, kaliber 8215-33, mens urkassen er udført i Bronze typen CuSn8. Urværket har en gangreserve på 42 timer og bliver beskyttet af et super buet krystal safir glas. Vores 1926 Bronze Diver er godkendt til dykning og har klaret test op til 30 ATM (300meter).

Ligesom navnet antyder så er uret udført i bronze og det er her man virkelig kan se detaljerne og kvaliteten i uret. Kombinationen mellem de polerede og børstede overflader er virkelig iøjefaldende. Dertil skal vi også nævne den roterende ramme og top-ringen som er yderst detaljeret og man fornemmer hurtigt at der er et eller andet specielt over det her ur.

Et ur er kun så god som urets urværk, det er drivkraften i et hvert ur. I vores Borgvardt 1926 Bronze Diver, er det sat et prisvenligt og pålideligt urværk i. Vi indrømmer gerne at uret er i den dyre ende i forhold til dette urværk, men urets andre materialer opvejer prisen utrolig godt. Vores dygtige urmagere vejledere os til at bruge de helt rigtige værker, så vi kan være sikker på at vi fremstiller et helt igennem fantastisk armbåndsur til dig.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist.

Post comment