DANSK URMÆRKE

Borgvardt er et uafhængigt dansk urmærke med base i Esbjerg. Vi designer ure med inspiration fra 1800’tallets klassiske lommeure. Invester i en af vores danske ure med safir glas, elegante detaljer og raffineret urværk. Fordi du ikke bør nøjes med mindre.

DESIGNTANKER

Vores minimalistiske og danske designs, er skabt med inspiration fra klassiske vintageure. Vores ure er både elegante og funktionelle og har hver især deres egen historie at fortælle. De er moderne klassikere ,og er passer til enhver lejlighed

INSPIRATION

Vi er Inspireret af 1800’tallet. En æra med udsøgt luksus, hvor de polerede runde former og den sorte blanke urskive var særdeles iøjefaldende og skabt til at vække opmærksomhed. I vores design har vi taget de klassiske lommeure og skabt et unikt og betagende ur, som passer til den danske mand.

Vores danske ure er udstyret med traditionelle romerske tal på den sorte urskive. Derved bevarer vi det klassiske udtryk og charme i vores ure.

DESIGNEREN BAG

Jeg gør en dyd ud af at tage alt med i mine overvejelser, når jeg designer et af vores ure. Jeg ønsker, at indehaveren af uret skal føle en særlig tilknytning til sit ur – forbundet, men ikke overkompliceret. Forestil dig en person, du aldrig ville være foruden. Det er den slags ure, jeg forsøger at skabe. Mit navn er Lennart og det her er Borgvardt Ure.

STARTEN

Vores Historie

Borgvardt er et uafhængigt dansk urmærke med base i Esbjerg hvor vores showroom også kan findes. Mit navn er Lennart og det her er vores historie.

DANSK MÆRKE

Borgvardt Ure

Vi har skabt alternativet til de dyre “swiss made” tourbillon ure. Et urværk med tourbillon anses for at være en af de mest udfordrende mekanismer til et ur der kan fremstilles, og den bliver i den grad værdsat for sine tekniske og designmæssige principper. Uret består udelukkende af mekaniske komponenter og er bygget op på helt traditionelt vis, altså i hånden af en dygtige urmager.

1800’TALLET

Designtanker

Vi er Inspireret af 1800’tallet. En æra med udsøgt luksus, hvor de polerede runde former var særdeles iøjefaldende og skabt til at vække opmærksomhed.

KLASSISK STIL

Vi elsker ure, både nye som de gamle. Når det drejer sig om sidstnævnte, så er der virkelig ikke mange ting der slår følelsen ved at overvære auktioner med vintage ure. Gennem årene har vi set nogle helt fantastiske hammerslag. Vores sidste kollektion er måske den nyeste, men kollektionen har virkelig charmen som de klassisk vintage ure. D

a urene er udstyret med bløde former, samt et klassisk mekanisk urværk, får man følelsen af noget elegant og vintage. Men på en helt moderne måde.. Det skal bare ses og prøves på håndleddet, så kan i se hvad jeg mener.

BORGVARDT URE

1801 Tourbillon

Vores danske ure er udstyret med traditionelle romerske tal på den elegante urskive. Derved bevarer vi det klassiske udtryk og charme i vores ure.

DANSK MÆRKE

Borgvardt Ure

Vores 1801 er udstyret med et Seagull urværk cal. ST8000SA, som skal trækkes op manuelt ved at dreje kronen mod uret.

ESBJERG

Showroom

Kig forbi og sig hej til os nede i vores showroom i Esbjerg. Her står vi klar til at vise vores ure frem for dig og byder gerne på en varm kop kaffe eller en lille skarp.