Et dansk urmærke, inspireret af vintage ure fra 1950’erne. Stolt designet i Esbjerg, siden 2015

Borgvardt Ure er et eksklusivt dansk brand, som skaber ure til den danske moderne mand der ikke forlader hjemmet uden stil. Vores kollektioner består af et begrænset antal ure. Dertil er hvert ur fra Borgvardt indgraveret med et særligt Limited Edition nummer, som findes bag på uret. Vi ønsker at give dig muligheden for at eje noget unikt og personligt gennem vores ure. Det her er vores danske historie.

Mit navn er Lennart Borgvardt og jeg kommer fra Esbjerg, nær den jyske vestkyst. Jeg har altid været meget betaget af ure og jeg anser mig selv som værende lidt af en nørd inden for denne tikkende verden. Når jeg designer nye ure til mænd og kvinder, finder jeg den helt store inspiration i vintage ure fra 1940’erne, og 1950’erne. Det var en tid, hvor funktionalitet og materialerne virkelig var højt værdsat – noget jeg gerne vil bringe ind i mine egne ure den dag i dag.

“Mine ure består af særligt udvalgte materialer fra hele verdenen. Alle vores ure er desuden håndlavede, så på den måde sikre du dig et unikt ur, som kun du ejer. Vores ure bliver samlet i hånden, under meget kontrollerede forhold og af dygtige urmagere. Efter at de er blevet samlet bliver hvert ur gennemgået for eventuelle mangler og fejl af mig selv.” – Lennart Borgvardt

Vi har altid været utroligt fascineret af de klassiske vintage ure fra 1940’erne og 1950’erne. Urets oprindelse stammer helt tilbage fra 1600-tallet og er siden hen blevet samlet til perfektion med helt små komponenter. Uret i dag er nok det mest elegante tilbehør til den moderne mand, der ikke forlader hjemmet uden stil eller modebevidst energi. Vi elsker at skille os ud fra mængden og skabe noget helt unikt.

Med Venlig Hilsen

Lennart Borgvardt

I N S P I R A T I O N