Borgvardt Ure er et eksklusivt dansk urmærke, vores mission er ret enkelt. Vi finder inspiration i klassiske vintage ure og gør dem top moderne så den danske moderne mand kan bære et “moderne klassisk ur” – hvis det giver mening. Vi ønsker at give dig muligheden for at eje noget unikt og personligt gennem vores ure. Vi kommer fra den danske vestkyst nær Esbjerg og har lavet ure siden 2015. Det her er vores historie.

Vi har altid været utroligt fascineret af de klassiske vintage ure fra 1940’erne og 1950’erne. I år 1945 lancerede Rolex det første armbåndsur med synlig og funktionel kalender. Deres klassiske ur hed ” Rolex Datejust”, og er nok det mest genkendelige ur de har lavet. Vores 1945 Automatic kollektion er en særlig hyldest til denne fantastiske opfindelse. Som et dansk urmærke er vi utrolig stolte af at repræsentere dansk design – vi er kommet for at blive indtil nu har vi faktisk fremstillet 7 kollektioner af ure, se dem Her

 

– Lennart Borgvardt

Vi designer omhyggeligt alle detaljerne omkring vores ure i samarbejde med store anerkendte urmagere, som benytter sig af de bedste materialer til at fremstille alle vores ure i hånden. Vi har monteret alle kollektionerne med urværker fra Miyota (Høj Japansk Kvalitet), og kvalitet en i vores produktion afspejles i vores sans for detaljer. Vi har siden 2015 fremstillet ure af høj kvalitet, og vi er siden da blevet endnu bedre i vores måde at designe og lave urene på. Alt lige fra urværket til læderremmene er nøje udvalgt, det betyder at vores kollektioner af ure er udstyret med ægte kvalitet fra italien – et lækkert blødt kalvelæder, der føles helt fantastisk at have rundt om håndleddet.

 

– Lennart Borgvardt