Et dansk urmærke, inspireret af vintage ure fra 1950’erne.
Designet i Esbjerg.

Borgvardt Ure er et eksklusivt dansk brand, som skaber ure til den danske moderne mand der ikke forlader hjemmet uden stil. Vi ønsker at give dig muligheden for at eje noget unikt og personligt gennem vores ure. Vi kommer fra den danske vestkyst nær Esbjerg og har lavet ure siden 2015. Det her er vores historie.

Designet med lidenskab for kvalitet & detaljer

Vi designer omhyggeligt alle detaljerne omkring vores ure i samarbejde med store anerkendte urmagere, som benytter sig af de bedste materialer til at fremstille alle vores ure i hånden. Vi har monteret alle kollektionerne med urværker fra Miyota (Høj Japansk Kvalitet), og kvalitet en i vores produktion afspejles i vores sans for detaljer.

Inspiration fra 1940’erne

Vi har altid været utroligt fascineret af de klassiske vintage ure fra 1940’erne og 1950’erne. Urets oprindelse stammer helt tilbage fra 1600-tallet og er siden hen blevet samlet til perfektion med helt små komponenter. Uret i dag er nok det mest elegante tilbehør til den moderne mand, der ikke forlader hjemmet uden stil eller modebevidst energi. Vi elsker at skille os ud fra mængden og skabe noget helt unikt.