Vilkår & Betingelser
Velkommen til Borgvardt. Når du køber produkter på vores hjemmeside, acceptere du vores betingelser og er bundet af følgnede vilkår & betingelser. Såfrem du ikke er enig i vores måde at håndtere dette bedes du ikke købe fra vores hjemmeside.

Vores CVR er 36282142. Når vi nævner produkter refererer vi til de viste produkter på www.borgvardt-ur.dk


Bekræftelse
Når vi har modtaget din ordre vil vi automatisk sende dig en bekræftelse til din skrevne E-mail adresse, dette bekræfter dit køb og kan ikke annulleres. Det er vigtig at du taster en korrekt e-mail adresse når du placere en ordre hos os. Din ordrebekræftelse / kvittering, er også din garanti for købet og glæder i 2 år frem.

Betaling
Det er muligt for dig at betale med kredit eller debit kort. Borgvardt gemmer ikke dine kort oplysninger.

Betaling med kort
Betal med dit Mastercard, VISA eller Dankort. Dine betalinger vil blive håndteret sikkert med en kryptering under høje standarder som er sat af bankerne. Dine kortoplysninger vil blive sendt direkte til banken og kan ikke læses af nogle andre end banken. Borgvardt tager ikke yderlige omkostninger ved betaling af kort betalinger, dog kan dein egen bank kræve et gebyr ved brug af forskellige kort, dem tager vi ikke ansvar for.  Når du taster dine kort oplysninger ind i vores “checkout” er det en god i de at godkende købet hurtigst muligt. I tilfælde af at vi ikke har modtaget nogle betalinger vil vi automatisk nedlægge din ordre.

Rabat kupon
Rabat koden skal tastes under “checkout” for at den er gældende. Koden er kun gyldig ved indtastningen inden betaling og kan ikke benyttes efterfølgende.

Moms & skat
Alle priser der er vist på Borgvardt, www.borgvardt-ur.dk er inklusiv moms i overenstemmelse med den danske skattesystem. Hvis du ønsker at købe et produkt fra vores hjemmeside, og du er bosat uden for EU bedes du skrive en mail så vi kan få lavet en manuel ordre uden moms.

Bemærk at der vil sikkert vil komme told og skatter på såfrem du bor uden for EU. Du er som forbruger ansvar for betaling af disse import told & skat der kan forekomme, alt efter landes regler og love. Vi anbefaler at du tager kontakt til jeres lokale skattevæsen for yderlig information.

Bestilling
Ordre der er fortaget i en anden persons navn unden vedkommendes samtykke vil blive anmeldt til politiet. Borgvardt har rettigheden til at ændre priser, rette ukorrekte priser på alle ordre også efter indtastningen. Det betyder at: hvis en pris er ukorrekt har Borgvardt rettigheden til at annullere købet og tilbagebetale eventuelle betalte beløb på den bedst tænkelige måde.

Kunder har rettigheden til at returnere alle ordre inden for 14 dage efter modtagelsen. Vi henviser til vores overskrift Levering & Returnering, som findes længere nede på siden.

Garanti & Reklamation
Garantiperiode: To år fra købsdatoen. Denne garanti dækker defekter som følge af mangler eller fejl i fremstillingen af et produkt (urværk, urkasse, krystaller). Andre dele end de nævnte før er ikke dækket af denne garanti, der der er tale om brugsgenstande (læderrem). For at få dækket eventuelle mangler eller fejl bedes du sende os en mail på Lennart@borgvardt-ur.dk eller benytte dig af vores “kontakt formular”. Du bedes udspecificere dit navn, adresse, ordrenummer, og en detaljeret beskrivelse af problemet. I emnefeltet bedes du skrive: Service: “efterfulgt af dit ordrenummer”.

Bemærk at reperationer/ombytninger vil blive opkrævet i følgende tilfælde selv om den er inden for garantiperioden.

  • Fejl eller skader forårsaget af ukorrekt brug eller uforsigtighed. (Slag, buler, knusning, knust krystal osv)
  • Fejl eller skader forårsaget af uberettiget reparationer eller modifikationer.
  • Fejl eller skader forårsaget af ild eller vand, eller anden naturlig katastrofe, eksempelvis jordskælv.
  • Naturlige ændringer der forekommer under normal slitage (mindre ridser, nedbrydelse af læder på urremmen.
  • Hvis kvitteringen ikke haves sammen med uret.

Uret, urskriven, viserne, krystal, læderrem, eller andre dele af uret må blive erstattet med ligende hvis originalen er udgået eller ikke er tilgængelig mere.

Denne garanti garanterer, at du kan modtage gratis erstatning i overensstemmelse med de heri angivne vilkår og inden for det angivne tidsrum, og skal ikke begrænse nogen lovlig ret til kunden.

Personlig information
Når du shopper hos Borgvardt gemmer vi dine data for at fuldføre din ordre. Vi behandler alle dine data fortroligt og med omtanke, Hvis der skulle ske nogle fejl, kan vi aldrig ændre det eller slette dine intastede oplysninger. Borgvardt må også gerne benytte sige af cookies, for at optimere vores hjemmeside.

Levering & Returnering
Borgvardt levere til hele Europa. Vi samarbejder med anerkende shipping firmaer for at opretholde den bedst mulige service. Som køber har du altid retten til at returnere din købte produkt, kontakt os pr mail eller vores kontakt formular, dette skal ske inden for 14 dage efter du har modtaget produktet fra Borgvardt.

Vi tilbyder en total refundering af købsprisen eksklusiv leveringsomkostninger, inden for 14 dage efter du har modtaget dit Borgvardt. Send os en E-mail og vi sender dig en retur label, du kan bruge til at sende produktet retur. Returgebyret er op 150kr, som omfatter retur fragt, håndering & eftersyn.

I tilfælde af at du som kunde mener at forsendelsen er forsinket i sådan en grad at du ikke længere ønsker at fuldføre ordren, så er det dit ansvar at gøre os opmærksomme på det. I tilfælde af at din ordre ikke når frem af transportfirmaet, har du krav på at modtage et tilsvarende produkt.

Reklamation
Det er vigtig at du som kunde omhyggeligt tjekker dine varer / produkter når du modtager en ordre for at bekræfte at produktet ikke er beskadiget. Hvis dit produkt er skadet under transport (uanset om det er synligt eller skjult) så skal du reagere hurtigst muligt til fragtfirmaet. Hvis du modtager et produkt der er beskadiget eller ikke er det som du bestilte, skal du hurtigst mulig kontakte os, inden for 14 dage.

For at få dækket eventuelle mangler eller fejl bedes du sende os en mail på Lennart@borgvardt-ur.dk eller benytte dig af vores “kontakt formular”. Du bedes udspecificere dit navn, adresse, ordrenummer, og en detaljeret beskrivelse af problemet. I emnefeltet bedes du skrive: Service: “efterfulgt af dit ordrenummer”.

Sidst opdateret d. 02-02-2024