Journalen – Fotosession Ved Hjerting Badehotel, Strandvejen

Kun 15 min fra Esbjergs centrum, finder vi det smukke badehotel ved Hjerting. Badehotellet ligger på strandvejen og med udsigt direkte ud til havet. Vi tillod os at bruge en hel eftermiddag i deres selskab og med udsøgte smagsoplevelser efter fotosessionen.

Badehotellets facade ligger få skridt fra vandkanten ved Hjerting Strand, med en fantastisk udsigt over Skallingen og den ubeboede ø, Langli, som er en yndet yngleplads for fugle. Vadehavet er lige udenfor; havtorn og marehalm vokser vildt omkring bygningerne, sandkornene sniger sig op på de teglbelagte udendørsarealer og den letsalte havluft giver friske pust til krop og sind.

Når man så  træder ind på badehotellet bliver man straks mødt af hotellets imponerende lys. Selv på grå Vesterhavs-dage strømmer lyset ind af de sprossede panoramavinduer, hvor Vadehavets bølger slår lige uden for. Der er en fantastisk udsigt over Ho Bugt, hvor Fanø, Langli og Skallingen hviler i horisonten.

Efter et par timer i selskab med Louise, Mattias og vores dygtige fotograf Lee Koudal, gik vi hver til sit mens jeg ventede spændt på resultatet af dagens fotosession. Da jeg kom hjem og ind på kontoret sad jeg og tænkte tilbage på dagen, og hvor heldig jeg er. Det at kunne være med til sådanne arbejdsdage og møde nye mennesker der er så behagelige at være i selskab med, er en sand fornøjelse.